Home » Reacties
Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Cindy en Rob
4 dagen geleden

Gedurende de Meivakantie hebben wij de camper van Herman gehuurd voor een periode van 2 weken om door Duitsland te toeren. Samen met onze 2 dochters (13 en 14) hebben we een fantastische tijd gehad. De camper is echt van alle gemakken voorzien, heeft heel veel ruimte en is voorzien van moderne snufjes. De camper rijdt heerlijk en heeft flink wat vermogen, wat handig is bij bv het invoegen op de snelweg en in de bergen. Uiteraard wel goed uitkijken, want de camper is aardig lang en breed.

Het was even afwachten hoe de camper zou bevallen bij onze kinderen, maar dat ging hartstikke goed. Tijdens het rijden kunnen de kinderen zich prima vermaken op een bankje (met gordels), met voor hen een tafel. En voor het slapen is er een bed dat uit het plafond naar beneden zakt, waar ze prima kunnen liggen. Daarnaast nog de nodige USB-aansluitingen en hippe LED-verlichting, en veel kastjes voor de kids om spullen in op te bergen. Top!

We zijn altijd heel netjes te woord gestaan door Herman, zowel via mail als ter plaatse in Oud-Turnhout. Herman heeft de tijd genomen om ons de werking van de camper rustig uit te leggen, en deze werd schoon opgeleverd. We hoefden enkel onze spullen in te laden, en konden zo op pad. Wat ook bijzonder prettig is, is dat je bij vragen Herman altijd kunt benaderen en dat hij met je meedenkt. Een hele mooie vakantie, met een schitterende camper.

Nicole en Peter
9 maanden geleden

Dit jaar besloten we om een camper te huren en te ontdekken of dit iets voor ons zou zijn. Het was in de Coronatijd niet makkelijk om last minute een camper te vinden. En toen kwam ik uit op de site van Herman. Precies de periode die we wilde, was de camper nog vrij voor verhuur. Het contact was meteen goed en een ander werd snel geregeld. Het is ons prima bevallen. Het is echt een waar avontuur en je bent compleet vrij. De camper heeft alles wat je nodig hebt, hij rijdt uitstekend en is in een hele goed staat. We zijn uitermate tevreden en hebben goed kunnen ervaren hoe het is. Herman bedankt voor de goede uitleg en ontvangst en vooral ook de flexibiliteit. Wij zijn een ervaring rijker. Een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Dennis en Astrid
een jaar geleden

Onze eerste ervaring met een campervakantie en een top-ervaring! Mooie camper met alles erop en eraan. Duidelijke uitleg vooraf. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Hans Boonen
een jaar geleden

Zeer vriendelijke ontvangst,mobilhome in zeer goede staat, goed uitgerust microgolf diepvries ijskast en satelliet tv aanwezig.goed afhandeling op het einde

Tim
een jaar geleden

Super ervaring met de huur van deze camper!
Goede uitleg en flexibel kunnen afspreken.
Zeker aan te raden!

Joan en Miriam
een jaar geleden

We hebben genoten van deze camper en een zeer fijne vakantie gehad. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige commentaren. Super verzorgde camper met alles erop en eraan. Uitstekend contact met de verhuurder; alles wordt prima geregeld. Volgende keer willen we deze camper zeker nog eens huren.

Ostermeijer
2 jaar geleden

Top camper echt een aanrader.

Luc en Chantal
2 jaar geleden

Absolute aanrader. De camper verkeert in uitstekende staat en we hebben in alle rust vijf weken kunnen reizen. De communicatie met de verhuurder verliep zeer prettig: zeer uitgebreide uitleg voor vertrek, duidelijke afspraken, uitstekende communicatie (zelfs tijdens de reis), en zeer vlotte afhandeling bij terugkomst.

Greta
2 jaar geleden

We hebben genoten van onze reis met deze camper. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige commentaren. Super verzorgde camper met alles erop en eraan. Uitstekend contact met de verhuurder en alles wordt prima afgehandeld.

Tom
2 jaar geleden

Absolute aanrader. De mobilhome verkeert in uitstekende staat en we hebben in alle comfort kunnen reizen met ons dochtertje van vier. De communicatie met de verhuurder verliep vlekkeloos: zeer uitgebreide initiatie voor vertrek, duidelijke afspraken, uitstekende communicatie (zelfs tijdens de reis), en zeer vlotte afhandeling bij terugkomst.