Home » Reacties
Rating: 4.8333333333333 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Nicole en Peter
3 maanden geleden

Dit jaar besloten we om een camper te huren en te ontdekken of dit iets voor ons zou zijn. Het was in de Coronatijd niet makkelijk om last minute een camper te vinden. En toen kwam ik uit op de site van Herman. Precies de periode die we wilde, was de camper nog vrij voor verhuur. Het contact was meteen goed en een ander werd snel geregeld. Het is ons prima bevallen. Het is echt een waar avontuur en je bent compleet vrij. De camper heeft alles wat je nodig hebt, hij rijdt uitstekend en is in een hele goed staat. We zijn uitermate tevreden en hebben goed kunnen ervaren hoe het is. Herman bedankt voor de goede uitleg en ontvangst en vooral ook de flexibiliteit. Wij zijn een ervaring rijker. Een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Dennis en Astrid
6 maanden geleden

Onze eerste ervaring met een campervakantie en een top-ervaring! Mooie camper met alles erop en eraan. Duidelijke uitleg vooraf. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Hans Boonen
8 maanden geleden

Zeer vriendelijke ontvangst,mobilhome in zeer goede staat, goed uitgerust microgolf diepvries ijskast en satelliet tv aanwezig.goed afhandeling op het einde

Tim
8 maanden geleden

Super ervaring met de huur van deze camper!
Goede uitleg en flexibel kunnen afspreken.
Zeker aan te raden!

Joan en Miriam
een jaar geleden

We hebben genoten van deze camper en een zeer fijne vakantie gehad. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige commentaren. Super verzorgde camper met alles erop en eraan. Uitstekend contact met de verhuurder; alles wordt prima geregeld. Volgende keer willen we deze camper zeker nog eens huren.

Ostermeijer
een jaar geleden

Top camper echt een aanrader.

Luc en Chantal
een jaar geleden

Absolute aanrader. De camper verkeert in uitstekende staat en we hebben in alle rust vijf weken kunnen reizen. De communicatie met de verhuurder verliep zeer prettig: zeer uitgebreide uitleg voor vertrek, duidelijke afspraken, uitstekende communicatie (zelfs tijdens de reis), en zeer vlotte afhandeling bij terugkomst.

Greta
een jaar geleden

We hebben genoten van onze reis met deze camper. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige commentaren. Super verzorgde camper met alles erop en eraan. Uitstekend contact met de verhuurder en alles wordt prima afgehandeld.

Tom
een jaar geleden

Absolute aanrader. De mobilhome verkeert in uitstekende staat en we hebben in alle comfort kunnen reizen met ons dochtertje van vier. De communicatie met de verhuurder verliep vlekkeloos: zeer uitgebreide initiatie voor vertrek, duidelijke afspraken, uitstekende communicatie (zelfs tijdens de reis), en zeer vlotte afhandeling bij terugkomst.

Van Hauwe-Wenselaers
een jaar geleden

Top verhuurder zeer goede afspraken alles tot in de puntjes in orde . Zeker een aanrader verhuurde steeds bereikbaar tijdens vakantie