Home » Reacties
Rating: 4.8 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Ostermeijer
een maand geleden

Top camper echt een aanrader.

Luc en Chantal
2 maanden geleden

Absolute aanrader. De camper verkeert in uitstekende staat en we hebben in alle rust vijf weken kunnen reizen. De communicatie met de verhuurder verliep zeer prettig: zeer uitgebreide uitleg voor vertrek, duidelijke afspraken, uitstekende communicatie (zelfs tijdens de reis), en zeer vlotte afhandeling bij terugkomst.

Greta
3 maanden geleden

We hebben genoten van onze reis met deze camper. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige commentaren. Super verzorgde camper met alles erop en eraan. Uitstekend contact met de verhuurder en alles wordt prima afgehandeld.

Tom
3 maanden geleden

Absolute aanrader. De mobilhome verkeert in uitstekende staat en we hebben in alle comfort kunnen reizen met ons dochtertje van vier. De communicatie met de verhuurder verliep vlekkeloos: zeer uitgebreide initiatie voor vertrek, duidelijke afspraken, uitstekende communicatie (zelfs tijdens de reis), en zeer vlotte afhandeling bij terugkomst.

Van Hauwe-Wenselaers
4 maanden geleden

Top verhuurder zeer goede afspraken alles tot in de puntjes in orde . Zeker een aanrader verhuurde steeds bereikbaar tijdens vakantie

Bart
5 maanden geleden

Zeer vriendelijke mensen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Alles wordt correct afgehandeld. TOP verhuurder.