Home » Reacties
Rating: 4.8 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Dennis en Astrid
een maand geleden

Onze eerste ervaring met een campervakantie en een top-ervaring! Mooie camper met alles erop en eraan. Duidelijke uitleg vooraf. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Hans Boonen
2 maanden geleden

Zeer vriendelijke ontvangst,mobilhome in zeer goede staat, goed uitgerust microgolf diepvries ijskast en satelliet tv aanwezig.goed afhandeling op het einde

Tim
2 maanden geleden

Super ervaring met de huur van deze camper!
Goede uitleg en flexibel kunnen afspreken.
Zeker aan te raden!

Joan en Miriam
6 maanden geleden

We hebben genoten van deze camper en een zeer fijne vakantie gehad. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige commentaren. Super verzorgde camper met alles erop en eraan. Uitstekend contact met de verhuurder; alles wordt prima geregeld. Volgende keer willen we deze camper zeker nog eens huren.

Ostermeijer
8 maanden geleden

Top camper echt een aanrader.

Luc en Chantal
8 maanden geleden

Absolute aanrader. De camper verkeert in uitstekende staat en we hebben in alle rust vijf weken kunnen reizen. De communicatie met de verhuurder verliep zeer prettig: zeer uitgebreide uitleg voor vertrek, duidelijke afspraken, uitstekende communicatie (zelfs tijdens de reis), en zeer vlotte afhandeling bij terugkomst.

Greta
9 maanden geleden

We hebben genoten van onze reis met deze camper. Ik kan me alleen maar aansluiten bij de vorige commentaren. Super verzorgde camper met alles erop en eraan. Uitstekend contact met de verhuurder en alles wordt prima afgehandeld.

Tom
10 maanden geleden

Absolute aanrader. De mobilhome verkeert in uitstekende staat en we hebben in alle comfort kunnen reizen met ons dochtertje van vier. De communicatie met de verhuurder verliep vlekkeloos: zeer uitgebreide initiatie voor vertrek, duidelijke afspraken, uitstekende communicatie (zelfs tijdens de reis), en zeer vlotte afhandeling bij terugkomst.

Van Hauwe-Wenselaers
10 maanden geleden

Top verhuurder zeer goede afspraken alles tot in de puntjes in orde . Zeker een aanrader verhuurde steeds bereikbaar tijdens vakantie

Bart
een jaar geleden

Zeer vriendelijke mensen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Alles wordt correct afgehandeld. TOP verhuurder.